Starta Webshop

Välkommen att starta en provbutik helt gratis under 30 dagar!

Med Talex är det lätt att starta en webshop!

Talex erbjuder en helhetslösning med ett modernt och flexibelt e-handelssystem. Här är några fördelar du får med Talex webshop:

Klarna Checkout ingår alltid

Klarna Checkout gör det möjligt för kunderna att välja det betalsätt de föredrar – faktura, delbetalning, kort eller direktbetalning. Kunderna kan handla med ett fåtal klick och genom att mata in ett minimum av uppgifter, så att köpet går snabbt och enkelt, vilket leder till högre försäljning. Klarnas orderhanteringssystem är integrerat med Talex backend, och det finns ingen startavgift, bindningstid, eller månadsavgift.
Vill du av någon anledning inte ha Klarna så samarbetar vi också med Dibs, Payson, PayPal, Svea WebPay med flera.
Man kan självklart ha egna fakturor, Swish och t.ex förskottsbetalning också.

 

klarna_logo2

klarna-mobile2

Design

För att maximera antalet kunder är det viktigt att webshoppen har en passande design som fungerar oavsett ifall besökaren använder dator, mobil eller surfplatta. Responsiv design, som automatiskt anpassar sig efter olika format, ingår i Talex Webbutik.
Dessutom ingår unik och professionell mobilvänlig (responsiv) design av butiken enligt era önskemål vid uppstart det första året om du väljer ett års bindningstid.

Marknadsföring

Talex e-handel innehåller en mängd moduler för att öka trafik och försäljning. Genom affiliatemarknadsföring kan du låta andra tjäna pengar genom att generera kunder till dig. Med blogg och nyhetsbrev kan du nå ut med information till dina kunder. Det finns moduler för att koppla din webshop till prisjämförelsesidor, sprida information om produkterna på sociala medier, och mycket mer.

Marknadsföring
Integration

Integration

Talex erbjuder färdiga kopplingar till en mängd bokförings-, lager- och affärssystem, såsom Visma, Specter, Hogia, etc. Talex kan erbjuda en mängd olika fraktalternativ, och ett flertal betalningsmetoder utöver de som Klarna erbjuder. Talex har även stöd för dropshipping – en webshop utan lager, där du säljer varor direkt från grossisten. (Ingår i Premium och uppåt. Kan köpas till på Pluspaket.)

Trygghet och erfarenhet

Talex är en av Europas ledande leverantörer när det gäller e-handelssystem, och har sedan 2003 hjälpt över 1700 klienter skapa framgångsrik e-handel. Talex webshoppar är flexibla och kan anpassas efter dina önskemål. Vi har en engagerad kundtjänst som snabbt besvarar dina frågor. Läs vad våra nöjda kunder skriver om oss här.

Integration