Starta webbutik

Välkommen att starta en provbutik helt gratis under 30 dagar!

Med Talex kan du enkelt starta en webbutik!

Talex erbjuder en helhetslösning med ett modernt och flexibelt e-handelssystem. Här är några av fördelarna med Talex webshop:

Klarna Checkout ingår alltid

Med Klarna Checkout kan kunderna välja det betalsätt de föredrar – faktura, kort, delbetalning eller direktbetalning. Köpet går snabbt och enkelt eftersom kunderna kan handla med ett fåtal klick och genom att mata in ett minimum av uppgifter, vilket leder till högre försäljning. Klarnas orderhanteringssystem är integrerat med Talex backend, och det finns ingen startavgift, bindningstid, eller månadsavgift.
Vill du av någon anledning inte ha Klarna så samarbetar vi också med Dibs, Payson, PayPal, Svea WebPay med flera.
Man kan självklart ha egna fakturor, Swish och t.ex förskottsbetalning också.

 

klarna_logo2

klarna-mobile2

Design

Med en genomtänkt design maximerar du antalet kunder. Det är viktigt att designen är responsiv – att den automatiskt kan anpassa sig efter olika format, oavsett ifall besökaren använder dator, mobil eller surfplatta. Responsiv design ingår alltid i Talex Webbutik, och även unik design av butiken enligt era önskemål vid uppstart det första året om du väljer ett års bindningstid.

Marknadsföring

Med Talex moduler kan du öka butikens trafik och försäljning. Använd affiliatemarknadsföring för att låta andra tjäna pengar genom att generera kunder till dig. Sprid information till dina kunder med hjälp av blogg och nyhetsbrev. Du kan koppla din webbutik till prisjämförelsesidor, sprida information om produkterna på sociala medier, med mera.

Marknadsföring
Integration

Integration

Talex har färdiga kopplingar till ett stort antal bokförings-, lager- och affärssystem, som Visma, Specter, Hogia, osv. Talex kan erbjuda en mängd olika fraktalternativ, och åtskilliga betalningsmetoder utöver de som Klarna erbjuder. Talex är förberett för dropshipping – en webbutik utan lager, genom vilken du säljer varor direkt från grossisten. (Dropshipping ingår i Premium och uppåt, men kan även köpas till på Pluspaketet.)

Erfarenhet och trygghet

Som en av Europas ledande leverantörer av e-handelssystem har Talex sedan 2003 hjälpt över 1700 klienter skapa framgångsrik e-handel. Talex webbutiker är flexibla och kan anpassas efter dina önskemål. Vår engagerade kundtjänst besvarar snabbt dina frågor. Läs vad våra nöjda kunder skriver om oss här.

Integration