Bli en del av teamet

Bli en del av teamet

Talex AB skapar lösningar som riktar sig till svenska och internationella marknader. Vår starkaste sida är vårt bemötande av våra kunders behov och att vi kan skapa anpassningar för nästan vad som helst som våra kunder ber om.

Lediga tjänster just nu:

Affärsutvecklare – fast lön + provision

Är du säljare med ett intresse att lära dig mer om e-handel? Vill du hjälpa företag och butiker att bli framgångsrika på nätet? Välkommen med din ansökan!

För att trivas och passa i rollen krävs det att:
- Du har tidigare erfarenhet av försäljning (helst B2B).
- Du har ett brinnande intresse av att lära dig mer om e-handel.
- Du är dedikerad, gillar att leverera samtidigt som du har ett fokus och driv framåt.
- Du kan uttrycka dig flytande i tal och skrift på svenska och engelska. Fördel om du kan övriga nordiska/europeiska språk eftersom vi utöver Sverige har kunder i hela Norden och Europa.
- Du är en glad person som gärna bidrar till att göra Talex till en ännu bättre plats att jobba på.

Det är också viktigt att du har god förmåga att skapa nya relationer samt att behålla och utveckla dessa. Om du har tidigare erfarenhet inom e-handel är det meriterande men det är inget krav. Med fantastiska kollegor vid din sida (virtuellt) lär du dig mer och mer för varje dag.

Arbete sker mest på distans med ständig kontakt över Internet. Men vi träffas 2-3 gånger om året för möten eller när vi vill göra något roligt tillsammans.

Vad vi vill ge Dig …
Ett kul och varierande arbete där du känner att du utvecklas. Att du kan komma med idéer och förslag på förbättringar och att vi tillsammans hjälps åt att genomföra det. Vi vill även att du känner dig välkommen i gänget och inte är rädd för att be om hjälp från dina kollegor om jobbet känns svårt i början.
Kollektivavtal (Almega, Unionen) ITP, TGL och TFA (tjänstepension, sjukersättning, liv- och arbetsskadeförsäkring mm).

Ingen F-skatt konsult, utomlandsföretag eller rekryteringsföretag tack!

Välkommen med din ansökan via e-post till jobb@talex.se