Affiliateprogram – Talex Webshop

Bli affiliate

Vi erbjuder dig möjligheten att gå med i vårt affiliate program. Det innebär att du kan länka till oss och att du kan tjäna pengar om dina länkar bidrar till att vi får nya kunder.

Alla beställningar som görs inom 60 dagar får du en ersättning för. Det betyder att om en kund skapar en testbutik och sedan beställer inom 60 dagar, får du betalt.
Du kan länka till oss antingen via en vanlig textlänk som t.ex. kan placeras i en bloggartikel eller med en av våra banners.

Anvisningar

För att bli medlem i affiliateprogrammet måste du skapa ett konto
När ditt konto har blivit godkänt av oss kan du logga in och hämta koden för textlänken och/eller bannern.
Länken eller bannern placerar du sedan på ett sådant sätt att du kan vara säker på att någon kommer att klicka på den och förhoppningsvis beställa av oss.

Ersättning

Du tjänar 20% av ordervärdet under hela första året.
Beroende på vad som beställs kan din provision bli t.ex.

Max = 7668 kr
Premium = 2399 kr
Plus = 1668 kr
Mini= 708 kr
Multishop = 2148 kr + upp till 996 kr per extra butik

Observera: Som affiliate erhåller ni också 5% på förnyelsesumman varje år (så länge ni förmedlar minimum 10 nya butiker under kalenderåret).
Med andra ord kan ni bygga upp en bra inkomstkälla.

Vi betalar ut din provision om den är minst 3000 kr. Om du vill ha ut ersättningen innan du kommer upp i detta belopp, tar vi en administrationsavgift på 150 kr per utbetalning.
Vi betalar ut provision efter en karenstid på 60 dagar så att vi ser att vi verkligen har fått betalt och att kunden är nöjd.
Om du inte har F-skattsedel, dras arbetsgivaravgift och löneskatt på summan.
På ditt affiliatekonto kan du följa statistik över hur många klick som har gjorts på länken/bannern du har i din butik, hur många klick som faktiskt har lett till en beställning m.m.
De butiker som registreras måste vara aktiva med varor som är inlagda av kunden för att räknas.

Alla summor är exkl moms